TOP PONUKA pre PRAVÝCH MUŽOV ! 100 % INVESTÍCIA do SEBA SAMÉHO. PROJEKT RASTU & OSOBNÉHO ROZVOJA. PRE CHLAPOV, KTORÍ MAJÚ DOSŤ "SINGLE" ŽIVOTA ! Pre MUŽOV, KTORÍ CHCÚ MAŤ PO SVOJOM BOKU ŽENY SNOV - PRIATEĽKU, MILENKU, PARTNERKU. PRIJMITE POZVANIE na ZMENU !


Zdravím páni. Určite mi dáte za pravdu, že ženy a vzťahy nie sú vôbec ľahká vec ... .-) To som konštatoval aj na jednej konferencii, kde som prednášal na tému "Mužsko ženských vzťahov". Napriek tomu, alebo práve preto - my muži máme ten drive a chuť neustále hľadať a dobývať. Svet žien - obzvlášť .-)  A tak to má byť. Je to evolučne dané a spoločensky podmienené. Muži boli a sú tými, ktorí majú byť aktívni a iniciatívni. Jednám slovom - zdravo dominantní. Naopak, ženy od pradávna boli tie, ktorých úlohou je "selektovať" - teda vyberať najlepšie gény, ochranu, zabezpečenie či zábavu - od muža k mužovi. Dialo sa to a deje sa to. Napriek všetkej emancipácii či rovnoprávnosti, existujú oblasti, ktorým stále dominujú muži.

Oblasť zvaná aktívne zoznamovanie /zvádzanie, balenia žien/ do týchto oblastí rozhodne patrí. Občas sa pýtam svojich priateliek a kamarátiek ...ako túto oblast "nahovárania v reálnom živote" vnímajú pohľadom žien. Každá jedna mi potvrdila, že vedome i podvedome očakávajú - že muži budú tými "Lídrami" vo vzťahu. Od oslovenia po samotný sex" - iniciatíva v tomto je založená na aktivite muža samotného. Pokial "túto oblasť" prenecháte žene - zomriete SÁM a opustený.

Prečo ?

Kolko krát sa Vám stalo, že vás nejaká žena oslovila s tým ...chcela by som Ta spoznat, páčiš sa mi..!" Alebo nebodaj ešte niečo viac - ... chcem Ťa spoznať, alebo Ta ... chcem dostat do postele ...do vztahu  ...mat s Tebou deti.  Vážení, ak ste sami sebe úprimne odpovedali - taká šanca sa Vám naskytne mozno 1-2 krát za život, aj to je prehnané scóre. To naozaj skôr vyhráte v lotérii .-)

Takže vychádza nám jediné ...

Ak chcete mať u žien úspech, neodmyslitelne s tým musíte INVESTOVAŤ do seba samého. Hovoríme tomu osobný rozvoj. Následne to má spojenie aj s tým, stať sa ako MUŽ lepší a kvalitnejší - nie len v oblasti profesnej /kariérnej/, ale rovnako dôležité je byť ako chlap kvalitný aj v sfére osobnej a vzťahovej /mužsko - ženskej/.

Napriek to,  že sa s nimi boríme celý život. Nie vždy je to ružové. Tak muži ako aj ženy - máme problém porozumieť si navzájom. Neraz dokonca nerozumieme ani len sebe samým. Čo v skutočnosti chceme, čo očakávame, po čom túžime a naopak - čo by sme radi v našich vzťahoch so ženami chceli zmeniť, alebo úplne vylúčiť.

A práve z tohoto dôvodu vznikol pred rokmi (r. 2009) slovenský projekt, ktorý pomáha a podporuje mužov /aj ženy/ na ceste lepšie si porozumieť. Pre chlapov to znamená - stať sa atraktívnym a príťažlivejším mužom v kontakte s opačným pohlavím.

Je to cesta a výzva, ktorú však do dnešných dní s úspechom absolvovali mnohí, ktorým nechýbala odvaha - INVESTOVAŤ do seba samého. Krok po kroku s našimi vzťahovými poradcami môžte konzultovať čokoľvek v otázkach osobného rozvoja, kariérneho rozvoja, ale predovšetkým v oblasti vzťahového rozvoja, umenia balenia, zoznamovania, zvádzania, flirtu, partnerstva, milostného života či sexu... .

Jednoducho oblasti a témy života - ktoré nás mužov sprevádzajú celý život !

Naši odborný poradcovia vám pomôžu nájsť riešenia. Ak hľadáte odpovede na svoje otázky - sme tu pre vás. Náš tím z projektu SEDUCTION.SK ponúka možnosť popracovať na vašich osobných cieloch. Individuálne prostredníctvom našej širokej PONUKY SLUŽIEB a PRODUKTOV. Od jednodňových seminárov, cez Skype konzultácie, Email online kurz, až po tímové ši ONE on ONE" školiace programy a semináre, ktoré Vám na tejto mužskej ceste pomáhajú /už od r. 2009/. Kurzy pre mužov aj kurzy pre ženy. Koučing v oblasti vzťahov, ale aj osobného života (life coaching), či kariéry (business coaching).

Stovky spokojných klientov a dnes už kamarátov a priateľov, tisícky hodín konzultácii, kurzov a tréningov. Vďaka vám sme sa mohli stať lepšími aj my. Vďaka vašej neustálej iniciatíve /ktorá je neutíchajúca .-) máme stále spoločne na čom pracovať. Odmenou nám aj vám mužom sú Vaše nové spokojné priatelky, milenky a partnerky.

Pridajte sa k spokojným mužom, ktori podobne ako Vy využili ponuku jedinečných služieb a produktov !

Chcete sa dozvedieť viac ? Chcete do seba investovať ? Chcete, aby sa kvalita Vášho života radikálne zlepšila ? Chcete byt obklopený ženami, ktoré vás budú milovať a túžiť po Vás ?
Chcete sa stať Alfa Male vlastného osobného a partnerského života ?
Máte už dosť TEÓRIE  - toho množstva rád, kníh, videí či online produktov ?

Príjmite ponuku a vstúpte s našimi poradcami a lektormi do projektu  SEDUCTION.SK