V.I.P PROGRAM & TRÉNING - 3 dňový jedinečný privátny seminár pre cieľavedomých mužov




Chceš radikálne zdokonaliť a prebudovať svoje praktické aj teoretické znalosti v kontakte so ženami prostredníctvom nadupaného V.I.P. osobného, vysoko individuálneho programu & tréningu pre cieľavedomých mužov ?!

Potom príjmy pozvanie do nášho uzatvoreného rozvojového a školiaceho 
3 dňového V.I.P  PROGRAMU & TRÉNINGU !

Tento program Ti počas aktívnych 3 dní / 24 hod. ponúka asistenciu našich 2 lektrorov a konzultantky  - Full Time !

Chceš zažiť jedinečný školiaci program len pre SEBA ?! 
VIP Program & Tréning - vďaka ktorému sa naučíš všetky prístupy a techniky z oblasti aktívneho zoznamovania a balenia žien v reálnom živote. Poznatky, ktoré Ti poskytnú vstupenku“ k tým najatraktívnejším ženám v Tvojom meste !

Tak prijme toto pozvanie a investuj do seba samého !

Máš takpovediac všetko – dobrý job, auto, peniaze, bývanie ...ale pre Tvoje dokonalé šťastie Ti po Tvojom boku chýba tá pravá ŽENA ?!  Zmeň to - raz a pre vždy ! Už nikdy nemusíš byť SÁM.

Naši absolventi V.I.P. programu & tréningu pre mužov nám  po absolvovaní programu napísali :
  • „...vrelá vďaka. Neskutočná zábava a zároveň poučenie. Môj život od absolvovania kurzu nabral nový smer. Presne ako ste mi povedali na začiatku ...už nikdy nebude nič tak ako predtým. Nesmierne si to teraz v sociálnom kontakte so ženami a dievčatami užívam...“   Daniel, 33 r.
  • Wow, toto som naozaj nečakal. Skvelé tri dni, ktoré sme spoločne strávili boli pre mna ohromne podnetné. Naučil som sa veci, po ktorých som pátral celý život. Bohužial nikde ma ich nenaučili. Až vďaka tej intenzívnej a individuálnej trojdňovke .-)     Bohdan, 27 r.
  • Poriadna, skúsenosť ...zábaa a zážitok ..kopec nových známostí a plno dievčat k tomu. Za tie tri dni som získa tolko kontaktov, čo sa mi nepodarilo za posledné 2 roky. Super vďaka... Odporúčam všetkým chlapom, ktorí chcú zmeniť svoj život !      Peter, 38 r.


To je len pár pozitívnych feedbackov od našich absolventov – s ktorými sme tento jedinečný projekt  absolvovali.  Treba však dodať, že nie je pre každého .-)  Je cielený na tú časť mužov, ktorí chcú vystúpiť z vlastného tieňa. Ktorí cítia, že v živote chcú získať oveľa viac ako doposiaľ. Je pre mužov, ktorí sú pripravení na zmenu.
Ak sa na to cítiš – poď do toho. Zabudni na všetko, čo si sa doposial naučil. Odhodíš totiž s nami nánosy“ bariér a vnikneš do tajov nepoznaného dobrodružstva. Ako by sa Ti páčilo, naučiť sa osloviť a zbaliť akúkoľvek holku v klube, reštaurácii či v nákupnom centre ?  Získať od nej osobný kontakt, vyjsť si s ňou na rande a ...dostať ju do postele ...či do partnerského vzťahu ? .-)  Presne to sa totiž s nami naučíš ! 


  • Kedy:  individuálne termíny /r. 2014/
  • Kde:  Bratislava – KE – BB – Brno  - Praha  /možnosť výberu/
  • Program:    Praktické nácviky zvádzania na figurantkách - Prednášky od najlepších slovenských zvodcov  /privat/ - Randenie, komunikácia, zvádzanie, flirt a a balenie žien na nečisto - s figurantkami - Tréningy pre zvýšenie sebavedomia a príliv energie - DayGame - denná hra zvádzaia a balenia žien - NightGame - nočná hra zvádzaia a balenia žien   ...  oveľa oveľa viac 

Zaujalo ? .-) Áno, máte sa skutočne na čo naozaj tešiť. Bude to náročné, ale trojdňovka sa vám pozitívne  vryje do pamäti a do srdca. Nielen to - absolvujete a nasajete tak kompletné know-how vďaka ktorému dokážete baliť a získavať si ženy s TOP úspechmi. Množstvo nových skúseností a praktických zručností do konca života, ktoré Vám prinesú tak dlho očakávané a vytúžené ovocie !
  • Množstvo nových kontaktov
  • VIP zručnosti sociálnej dynamiky
  • VIP Množstvo materiálu na štúdium
  • VIP poradenskú podporu po skončení kurzu + BONUS /nechajte sa prekvapiť/ !